Programma Donateursmiddag 22 oktober

Na twee jaar afwezigheid door de Covid-19 pandemie organiseert de Stichting Historisch Heerhugowaard weer een donateursmiddag. Op Zaterdag 22 oktober 2022.
Aangezien covid-19 nog niet weg is  vragen we u om de regels in acht te nemen: blijf thuis bij klachten en houd afstand. En bij twijfel: doe een zelftest.
(Klik hier voor nadere informatie over het Coronavirus !)
 

We wilden de middag ondanks de toenemende covid besmettingen toch door laten gaan.

Op deze middag zal Henk Kauw een presentatie geven over de Westfriese Omringdijk, met daarin twee filmpjes van Siem de Haan, die het een en ander uitlegt over de Omringdijk en over het Duizend eilandenrijk. Henk heeft er  een mooi geheel van gemaakt en hij weet er veel over te vertellen.

Westfriese Omringdijk
Westfriese Omringdijk
Toen . . . . primair bescherming
Westfriese Omringdijk
Westfriese Omringdijk
Nu . . . ook prachtige routes(s) voor een heerlijke fietstocht

De lezing zal worden gehouden in Ontmoetingscentrum De Brink, Middenweg 168, 1702 HE, te Heerhugowaard. De zaal is  vanaf 13.30 geopend en om 14.00 uur begint Henk met zijn verhaal. De eindtijd is rond 16.15 uur.

De toegang en de koffie in de pauze zijn gratis, voor donateurs en andere belangstellenden. Dick Langedijk zorgt weer voor de muzikale omlijsting met zijn accordeonspel.

Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om informatie over de Stichting Historisch Heerhugowaard en de eerder uitgebrachte jaarboeken te verkrijgen. De nieuwe Overhaal van 2022, vol met mooie artikelen zal op deze middag aan de leden worden uitgereikt.  Niet-leden kunnen zich aanmelden om lid/donateur van onze stichting te worden.

We hopen weer velen van u tijdens deze middag op 22 oktober te kunnen begroeten.

Stichting Historisch Heerhugowaard