Bibliotheek Kennemerwaard

De Bibliotheek vormt een  belangrijke informatiebron met haar enorme collectie boeken, tijdschriften, video dvd's, E-books, luisterboeken etc.. Ook op het gebied van de historie van onze gemeente heeft ze het nodige te bieden. U knt er rustig eens bladeren in een paar oude jaarboeken "de Overhaal" van onze Stichting. Maar ook kunt u er diverse titels, die wij hebben opgenomen onder het tabblad Links >> Literatuur van onze website, vinden.

Daarnaast biedt de bibliotheek een aantal trainingen aan waarbij u gratis kunt kennis maken  met de computer en zaken als e-mailen, zoeken op Internet, formulieren invullen etc. Ook kunt u er kennis maken met sociale netwerken als Facebook en Twitter.

Afgelopen jaren heeft de bibliotheek ook met regelmaat informatiebijeenkomsten georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen, waaronder thema's die velen van u ook vast interessant vinden. Als straks de Coronaproblematiek achter ons ligt en dit soort bijeenkomsten weer kan plaats vinden zullen we u hier via deze pagina op attenderen.